Vastgoedstyling

Waarom nog geld uitgeven aan je oude woning?

Een goede 1e indruk is van essentieel belang voor het verkoopproces. Zo'n 1e indruk gebeurt in de meeste gevallen op het internet. Zijn de foto's te donker, is het huis te rommelig of gedateerd, wordt er binnen een paar seconden doorgeklikt naar het volgende huis.
Het is bekend dat woningen, die voor dat ze in de verkoop gaan, verkoopklaar gemaakt worden meer kijkers trekken en dus een grotere kans maken om snel verkocht te worden tegen de hoogst haalbare prijs. De verkoper heeft uiteindelijk een hogere winst.
Ervaring leert dat de kosten van een verkoopstyling 
zich 9 van de 10 keer terug verdient. En dit is toch een fijner gevoel dan dat de woning maanden of misschien jaren te koop blijft staan, met dubbele lasten en/of prijsverlaging tot gevolg.


Je krijgt nooit een 2e kans voor een 1e indruk. De eerste 6 weken dat een huis in de verkoop staat is cruciaal.

Daarna wordt het alleen maar moeilijker om kijkers te trekken.Vaak is het lastig om van een thuis een huis te maken.
De potentiële kopers moeten zichzelf in uw huis zien wonen. 
Vaak is het huis opruimen, schoonmaken en een bloemetje op tafel niet genoeg om je te onderscheiden van het grote aanbod in de woningmarkt. En het is lastig door de ogen van de potentiële koper kijken als je zelf nog een emotionele binding met het huis hebt. 2RESTYLE helpt u om de woning te neutraliseren en depersonaliseren en kan aanpassingen doorvoeren waardoor de woning aantrekkelijk wordt voor een breed publiek! 2RESTYLE werkt volgens
Hands-on-principe. Geen dure adviesrapporten maar 2RESTYLE 
steekt direct de handen uit de mouwen. Van styling, woningfotografie, plattegronden tot het inrichten van leegstaande woningen.

En gaat u weer een nieuwe woning kopen, dan mag u de verkoopkosten van uw woning (dus ook de vastgoedstyling) van de overwaarde aftrekken. De overwaarde wordt hierdoor lager en zodoende wordt het bedrag waarover u (hypotheek)rente af mag trekken hoger.
Zie ook:
2RESTYLE 06.20488221 info@2RESTYLE.nl