Interieurstyling - Portfolio

project; badkamer jaren 30 woning Breda

Opdracht badkamer jaren 30 huis. situatie voor verbouwing: 3 deuren op 3 verschillende wanden, te kleine douche, ligbad, toilet, enkele wasbak, verwarming. geen of nauwelijks opbergruimte. situatie na verbouwing: ligbad is niet in het ontwerp meegenomen aangezien het gezin (4pers) hoofdzakelijk douchen. De douche is daarom belangrijk en is een heel stuk groter dan voorheen.Gekozen voor een inloopdouche met regendouche met aparte douchekop. Alle kranen zijn van hoogwaardig RVS. Op de vloer en op de wand in het douchegedeelte betonkleurige Mosategels van 60x60cm. De rest van de wanden zijn gestuukt met betonmortel en behandeld met een waterdichte coating. Er is ook gekozen voor een granieten dubbele wasbak met opbergruimte eronder.


interieuradvies vrijstaande woning Dongen

Vrijstaande woning Opdracht :meer warmte en gezelligheid in de woonkamer.De opdrachtgever ondervindt hinder van het felle licht van de houtkachel, deze puur is bedoeld voor de vloerverwarming, oude situatie: De woonkamer is groot en vierkant met op 3 wanden ramen & tuindeuren. De vloer is voorzien van grote grijze tegels, de muren zijn grijs en de rolgordijnen zijn zwart gestreept. Nieuwe situatie:Er is gekozen om de basis zoals vloer, rolgordijnen en de grijze bank in het nieuwe ontwerp mee te nemen. Midden in de kamer is er een grote roomdivider geplaatst om het felle licht van de houtkachel te filteren. Daardoor ontstaat er een intiemere, meer sfeervolle zitplek. Toch behoudt de kamer zijn ruimte omdat er nu 4 hoeken in de kamer ontstaan, het zitgedeelte, het eetgedeelte, een werkplek en een lees/ chill hoekje bij de kachel. De wand achter de bank wordt voorzien van een leverkleurig behang van Rivièra Maison, welke warmte uitstraalt en als tegenhanger van het grijs dient. Om het geheel niet te zwaar van kleur te maken is er voor gekozen om de kast off-white te maken met grote, oude brocante deuren aan een rolgeleidingsysteem waardoor de televisie uit het zicht is. Tevens zijn de zwevende boekenplanken in de nis van de werkhoek ook off-white. Gekozen is voor de meubels, zoals de tafel, salontafel, sitetable, in vergrijsd oud eiken, welke dezelfde kleur is als het behang. Accessoires zullen in het kleuren pallet van lever, cognac, roomwit en grijstinten vallen. Als rode draad is gekozen voor een combinatie van landelijk en Ibiza stijl.


Lokaal Centraal Rotterdam

Centraal Lokaal zal zich vestigen aan de noordkant van het Centraal Station te Rotterdam, Het zal een bedrijf worden in afhaalmaaltijden van biologische, duurzame en lokale produkten. Tevens zal de eigenaresse wijnproeverijen en private diners gaan verzorgen.


interieuradvies keuken, vrijstaande woning Roosendaal

Deze woning heeft een dichte keuken aan de voorkant van de woning. De bewoners geven aan dat niet praktisch te vinden aangezien er achter in de woonkamer gegeten wordt. De bijkeuken dient nu als washok en sportruimte, maar is daar eigenlijk te klein voor. Er is gekozen om een stuk aan te bouwen van ong. 2.5 x 3.0 meter. De muur van de woonkamer naar de huidige bijkeuken wordt doorgebroken en er ontstaat een ruime open keuken. De CV ketel zal ong. 1.5 meter naar links verplaatst worden en in een kast weggewerkt worden. De sportapparaten worden verplaatst naar de oude keuken welke als sportruimte gaat dienen. fig.1 & 2 = oude situatie fig.3 & 4 = nieuwe situatie


interieuradvies woning Princenhage

Woning uit 1885 in Princenhage. Interieuradvies betreft woonkamer (vierkant. bijna 40m2) met 2 schuifpuien aan de tuinzijde. Met open keuken. Opdracht; een vereiste was een houtkachel, een hoekbank, eettafel, boekenkast. Het barretje in de open keuken mag verwijderd worden. Er is gekozen om de houtkachel tussen de 2 schuifpuien in te plaatsen. Niet alleen om praktische redenen betreft pijp voor het rookkanaal, maar ook omdat de opdrachtgever graag geniet van het buitenleven en de kamer dus naar buitengericht is ingedeeld. Uitgangspunt betreft kleur- en materiaalgebruik is het perzisch tapijt. Het barretje is verwijderd en daar voor in de plaats is een hoge kast met magnetron etc. gekomen. Dit sluit de keuken iets meer af van de kamer. Er zijn 5 verschillende indelingen gemaakt (zie 2D en 3D ontwerpen)


interieuradvies keuken woning Nieuwendijk

Opdracht was een nieuwe indeling voor de keuken. De keuken mag meer een onderdeel uitmaken van het woongedeelte. Er is gekozen voor een stoere, industriële basis met als tegenhanger een hoogglans wittte keuken. In het midden van de keuken is een kookeiland geplaatst met daaraan vast een (bar) tafel met 6 stoelen.


interieurstyling tuinkamer

De bewoners willen graag een buitengedeelte waar ze alle jaargetijden kunnen zitten en genieten van een open haard. De voorkeur gaat uit van low-budget en natuurlijke materialen met vintage look welke past bij de jaren 30 woning.


interieuradvies rijtjeswoning Breda

Voor een woonkamer verschillende indelingen gemaakt met een daarbijbehorend interieur- en kleuradvies. De bewoners wilden graag een industriele look qua styling.


2RESTYLE 06.20488221 info@2RESTYLE.nl