Over 2RESTYLE

Wie is 2RESTYLE?

Susanne Vlamings is de drijvende kracht achter 2RESTYLE. 
ls een ondernemersdochter in de verf- en behangbranche en is het adviseren betreft kleuren en materialen haar met de paplepel ingegoten. Ze is creatief sterk in het vertalen van trends en interieurwensen. Tevens heeft zij ruim 25 jaar ervaring als etaleuse, visual merchandiser en interieurstylist bij verschillende grote bedrijven (We Fashion, Habitat, V&D, HEMA). 
Tijdens haar studie Reclame & Presentatietechnieken heeft zij al de kracht van het presenteren ontdekt en dat je daarmee de consument kunt beïnvloeden in hun beleving en keuzes. En dat je dus met retailstyling (visual merchandising) 
je omzet kunt verhogen, want daar draait het toch uiteindelijk om. Ook is zij een vastgoedstylist met hands-on mentaliteit. Gedreven in het verkoopklaar maken van woningen met als doel een snellere verkoop tegen de hoogst haalbare prijs.


Naast interieur, -retail & vastgoedstyling geeft zij regelmatig workshops en presentaties met verschillende thema’s zoals; Inspiratietour, moodboards maken, hoe verhoog ik mijn omzet d.m.v. presentatie, hoe maak ik mijn huis verkoopklaar etc.
2RESTYLE 06.20488221 info@2RESTYLE.nl